0591 61 11 46
24 uur per dag

Verzekerd van een goed verzorgde uitvaart

Waarom een uitvaartverzekering?

 1. Het is prettig om te weten dat straks alles goed geregeld is. Voor uzelf, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Door nu samen beslissingen te nemen over uw laatste wensen, neemt u hen straks zorg uit handen.
 2. U kunt uw nabestaanden financieel ontzorgen door een uitvaartverzekering af te sluiten. U betaalt periodiek een premie gebaseerd op (een deel van) de kosten van een uitvaart, waardoor bij uw overlijden uw nabestaanden niet met de financiële consequenties worden geconfronteerd.

Heeft u nog geen verzekering afgesloten, wilt u weten of u voldoende verzekerd bent of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0591) 611415 en adviseren u graag!

 

De mogelijkheden op een rij!

 • Natura-uitvaartverzekering
  Natura, de voordelen. In natura wil zeggen dat de kosten van de uitvaart rechtstreeks worden vergoed aan de uitvaartverzorger. Er wordt dus geen kapitaal uitgekeerd aan nabestaanden die het dan vervolgens zelf verder moeten uitzoeken. De uitvaartverzekering ‘in natura’ neemt nabestaanden dus veel extra zorgen uit handen. Temeer omdat de uitvaart ook door DLE Emmen kan worden verzorgd. Ofwel alles in één hand, met alle voordelen en zekerheid van dien.
 • Verzekering voor aanschaf graf en/of een grafmonument
  De praktijk leert dat een uitvaart nogal eens onvoorziene kosten met zich meebrengt. Bijvoorbeeld (onderhoudskosten van) een graf, een grafmonument of een grafkelder. Om te voorkomen dat de nabestaanden met deze extra kosten worden belast, kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten.
  Voor geheel vrijblijvende informatie over een natura-uitvaartverzekering kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0591 611415 of mailen naar info@dle.nl.

 

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, of is er iets gewijzigd in uw gezinssituatie, wilt u liever per maand betalen of wijzigt uw bankrekeningnummer, dan kunt u dat mailen naar info@dle.nl of telefonisch doorgeven op 0591-611415. U kunt wijzigingen ook direct via het onderstaande formulier doorgeven.

 • Download de polisvoorwaarden (van toepassing vanaf afsluitdatum 1-1-2016)
 • Polisvoorwaarden

Wijziging doorgeven?

  Wijzigingsformulier
  Gaat u verhuizen, of is er iets gewijzigd in uw gezinssituatie? U kunt het ons via dit formulier doorgeven.