0591 61 11 46
24 uur per dag

Zijn uw uitvaartwensen al bekend?

 • Wat zijn uw laatste wensen?

  Het is niet altijd even gemakkelijk om na te denken over de wensen voor uw laatste afscheid. Toch is dat belangrijk, niet alleen voor u zelf, maar ook voor uw nabestaanden. Het is voor u prettig om te weten dat alles straks goed geregeld is, voor nabestaanden is het fijn om te weten wat uw wensen zijn. Door nu (samen) beslissingen te nemen over uw laatste wensen, neemt u hen straks zorg uit handen.

  Om u te helpen met het vastleggen van uw wensen, hebben wij dit boekje samengesteld met vragen. Sommige vragen zijn wellicht lastig te beantwoorden en vragen even tijd om hier over na te denken. Toch bieden uw antwoorden houvast voor uw nabestaanden en de uitvaartverzorger op het moment dat zij zich voorbereiden op uw uitvaart.

  Aan de hand van de aandachtspuntenlijst kunt u punt voor punt aangeven hoe u uw uitvaart verzorgd wilt hebben. Na invulling kunt u twee dingen doen:

  1. U kunt het boekje bewaren bij uw waardevolle documenten, zoals bij polissen, trouwboekje, etc.
  2. U kunt het boekje ook terugsturen naar DLE Emmen. Wij registeren dan uw wensen, die bij uw overlijden geraadpleegd zullen worden. Na registratie sturen wij u het boekje terug, voorzien van een waarmerk. Vervolgens bewaart u het boekje weer bij uw andere documenten.

  Natuurlijk kunt u later altijd weer op bepaalde wensen terugkomen. Informeert u ons in dat geval over uw wijzigingen, dan kunnen wij dit opnemen in het persoonlijk uitvaartarchief.

  Wij adviseren u aan de hand van uw wensen na te gaan of uw voorzieningen voor de uitvaartkosten (nog) voldoende zijn. Onze medewerkers kunnen de kosten eenvoudig voor uw begroten. Hebt u vragen of hulp nodig bij het invullen, neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers, 0591-611146. Wij helpen u graag!