0591 61 11 46
24 uur per dag
 • Technisch voorzitter van de ledenraad benoemd

  Op 17 april jl. heeft de Ledenraad van de Coöperatie DLE Emmen uit hun midden een Technisch Voorzitter, de heer Henk Klaver (r) en een assistent, de heer Jos Vos (l) gekozen. Wij wensen beide heren veel succes toe in hun nieuwe rol en kijken uit naar een prettige samenwerking tussen de Ledenraad en het bestuur.

 • 18 april 2023: DLE verwelkomt nieuwe bestuurder

  Coöperatie DLE Emmen verwelkomt nieuwe Directeur-Bestuurder

  De ledenraad van de Coöperatie DLE Emmen heeft op voordracht van de Raad van Commissarissen mevrouw Ingeborg Jansen benoemd per 18 april 2023 tot Directeur-Bestuurder. Zij vult de vacature in, die is ontstaan met het vertrek van de heer Jan Pol en mevrouw Carla de Boer in juni 2022.

  De Coöperatie DLE Emmen U.A. is al ruim honderd jaar de verzorger van uitvaarten in de regio Emmen en Hoogeveen onder de namen DLE Emmen en DELU Hoogeveen. Met haar twee eigen uitvaartcentra – Oeverse Bos in Emmen en Het Haagje in Hoogeveen -, een participatie in Crematorium De Meerdijk in Emmen en een eigen Natura Uitvaartverzekeraar biedt zij een volledig pakket aan diensten op gebied van uitvaartverzorging.

  Ingeborg Jansen heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan binnen de reis- en recreatiewereld. “Ik kijk er naar uit om de dienstverlening en gastgerichtheid binnen DLE naar een hoger niveau te tillen, waarbij ik graag de samenwerking wil opzoeken met verschillende partijen in de regio”, aldus Jansen. De afgelopen 11 jaar was zij directeur-bestuurder van Stichting Het Buitenhof in Gouda. In de regio Drenthe is zij echter geen onbekende; als General Manager van CenterParcs De Huttenheugte in Dalen heeft zij meerdere jaren meegebouwd aan de ontwikkeling van dit park.